Welkom

Alles voor uw brommobiel in het Westland en omstreken!

Wij zijn altijd benieuwd wie deze website heeft bezocht, dus laat gerust opmerkingen, ideeën of gewoon een groet achter!

Reviews

Simone Vd Dool
01-09-21 13:12:47
Sturdy is weer geweest voor een kleine onderhoudsbeurt. Peter heeft weer alles gedaan dat moest. Hij loopt weer als een zonnetje. Emy zorgde voor een zeer bescheiden rekening! Top bedrijf, top mensen, voor de brommobiel gebruiker een echte aanrader!!!
E. Capellen
28-05-21 07:58:17
Betrouwbaar,vakkundig ,zeer vriendelijk,geduldig. en super service .Bij peter en Amy terecht gekomen met een aangekochte brommobiel waar niks van klopte ..Wanhopig en argwanend . Peter heeft de brommobiel super gerepareerd , alles in overleg en transparantie en gezorgd dat ik weer vertrouwen terug kreeg. Niks anders dan lof , nooit meer naar een ander bedrijf .
Dankjewel Peter en Amy !!
Peter en Emy Brommobiel Center Westland
02-03-21 09:56:53
Bedankt voor de leuke reacties. Wij doen ons uiterste best om de service hoog te houden en zullen hier zeker mee door gaan.
Marijke Vonk
26-02-21 18:10:38
Afgelopen zomer een brommobiel gekocht bij Emy en Peter. Wat een mooie en fijne brommobiel. Wat ben ik er blij mee. En wat een service weer. De garantie verloopt bijna en Emy belde op dat ze mijn autootje nog even willen nakijken. Ongelooflijk wat een toppers zijn het .Zonder enige kosten is hij nagekeken, opgehaald en weer teruggebracht,Ik raad iedereen aan om naar Peter en Emy te gaan.
Gerrit en Simone vd Dool
26-12-20 15:24:46
Steeds geweldig geholpen met heel veel service! Halen en brengen? Geen probleem. En nog belangrijker, de klachten uitstekend opgelost. Nooit meer anders, dus houd vol zo Emy en Peter.
Tonen: 5  10